Referenciák

 
 
Örülünk, hogy Magyarországon Pintz és Társai képvisel minket szabadalmi és védjegy ügyekben. Munkájuk magas színvonalú, méltó az AUDI hírnevéhez.
— AUDI AG. Patent and Trademark Department
 
 
Védjegyeinknek nemzetközi bejegyzése és megújítása terén a Pintz és Társai Szabadalmi Iroda kollégái minden esetben professzionális szaktudással, figyelemmel és rövid átfutási idővel valósították meg minden kérésünket — öröm velük együtt dolgozni. A Pintz és Társai-t szívesen ajánljuk mások figyelmébe is.
— Graphisoft
 
 
Elismerésemet és köszönetemet szeretném kifejezni Önnek és munkatársainak, hogy a Vasuta Palackozott Fröccs mintaoltalma és védjegyokirata megszerzése végett közbenjártak a Hivatalnál és az Önök által készített beadvány sikert aratott.
— Vasuta Gábor, vezérigazgató, VASUTA ZRT.
 
 
A Pintz & Partners irodával régóta dolgozunk együtt. Nemzetközi vállalkozásaink elengedhetetlen segítői ők, hiszen minden új ötletünk védjegyével kapcsolatban őket keressük meg, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a bejelentésre. Mindig segítőkészek és egyből válaszolnak leveleinkre. Volt, hogy vitás ügyekben kértük ki segítségüket, hatékonyan érveltek cégeink mellett, melynek meg is lett az eredménye. A jövőben is mindig szívesen fordulunk hozzájuk hasonló ügyek kapcsán!
— Koltai Balázs, tulajdonos, Pániq Szoba és Szelfi Múzeum
 
 
A Cityfood kiváló minőségű ebédet szállít a legmodernebb technikával több mint 130 településen. A Pintz és Társai hasonlóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a védjegyoltalom terén világszerte, és sikeresen védte meg a Cityfood márkanevet a Legfelsőbb Bíróság előtt.
— Vlajku Levente, ügyvezető, Cityfood Magyarország Kft.
 
 
Köszönjük a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodának az önzetlen segítséget! Fiatal feltalálók segítőiként nagyszerű munkát végeztek, gyorsan és pontosan. Kedves és együttműködő partnerek, szabadalmi feladatokkal kapcsolatban mindenkinek ajánlom őket!
— Hüttl Sarolta, Ivócsap Projekt
 
 
Köszönjük a magas színvonalú munkájukat és hogy sikeresen megvédték a Yogo Like nevet, nagyon megnyugtató volt számunkra, ahogy ebben az ügyben képviseltek minket. A jövőben is ha szükség lesz rá Önöket választjuk cégeink képviseletére és jó szívvel ajánljuk Önöket másoknak is
— Deli Krisztina, Yogo Like
 
 
Szeretném megköszönni a velem való együttműködésüket, valamint a szakszerű munkájukat. Öröm volt együtt dolgozni az Önök első osztályú irodájával.
— Meital Klein, Patent Department, Teva Pharmaceutical Industries
 
 
Manapság igen ritka az a fajta tisztességes, egyenes, professzionális munkakapcsolat, ami Pintz Úrékkal az első pillanattól megvolt. Ügyeinkben mindig a rendelkezésre álló adatok alapján várható legvalószínűbb elemzéseket kaptuk, függetlenül attól, hogy az ránk nézve pozitív, vagy negatív végkicsengést ígért.
— Szablár István, Rotovill Kft.
 
 
Pintz és Társai-t ismeretlenül ajánlással kerestem meg, egy nemzetközi jogi ismereteket igénylő és határidős kérdéssel. Pár órán belül választ kaptam. A válasz egyértelmű és jogi hivatkozásokkal alátámasztott volt, amit nem jogi szakember lévén is értettem.
— Szabó Donát, C-E-T Magyarország Kft.